joi, 19 aprilie 2012

Gloss natural de buze Lily Lolo

Buna, dragii mei!

Astazi am sa va vorbesc despre un gloss natural de buze Lily Lolo pe care l-am castigat de curand pe blogul Simonei.

“Lily Lolo este o gama de cosmetice minerale naturale premiata international, din Marea Britanie, care se gaseste în numeroase saloane de frumusete selecte. Aceasta gama de produse a ajuns la statutul de cult prin armonizarea eficienta a ingredientelor naturale, fara chimicale, cu tehnologia minerala de ultima generatie. 
Produsele  nu contin chimicale daunatoare, coloranţi şi aditivi şi chiar au proprietati antibacteriene pentru a ajuta la îmbunătăţirea conditiei pielii. “


Luciurile de buze Lily Lolo nu contin chimicale dure, nanoparticule, parabeni, culori sintetice, parfumuri sintetice si conservanti.

* Formula contine Jojoba pentru hidratare intensa,
* Parfumat cu extract de fructe, 
* Nu este lipicios, 
* 100% natural, 
* Poate fi utilizat si de vegetarieni.

Eu mi-am ales nunata  Berry  Kiss si este absolut superba, nu se strange pe buze,nu este lipicios si are un luciu minunat!
 Nuanta este roz inchis, cu irizatii aurii. 




 Continut: 10 gr

Ingrediente: Oleic/linoleic/linolenic Polyglycerides, Ricinus Communis Seed Oil (Castor Seed Oil), Hydrogenated Castor Oil, Sucrose Acetate Isobutyrate, Cera Alba (Beeswax), Simmondsia Chinensis Seed Oil (Jojoba Seed Oil), Copernicia Cerifera (Carnauba Wax), Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Aroma. Poate contine: CI 77491, CI 77492, CI 77499 (Iron Oxides), CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77742 (Maganese Violet), CI 77019 (Mica). 


Utilizare: Se aplica folosind pensula Lip Brush sau direct pe buze. 
Eu il folosesc cu pensula si imi place sa-l aplic peste un ruj mov pruna, ii da o sclipire minunata si un luciu superb!
Miroase foarte bine si il ador pentru ca este natural, nu contine parabeni si alte chimicale care pot dauna buzelor noastre, pretul lui este de 42 de lei, consider ca e este o investitie buna, gramajul fiind de 10g, destul de maricel .
Sunt foarte incantata ca am avut ocazia sa-l testez, cu siguranta voi mai testa si alte produse de cei de la Rosebeauty.
Multumesc din suflet Simonei si sponsorului pentru acest gloss delicios si parfumat! :*


Daca sunteti interesante de produsele celor de la Rosebeauty le puteti gasi si achizitiona de aici iar pentru sfaturi de frumusete, reviewuri si machiaje minunate nu ezitati sa vizitati blogul Simonei aici, un blog superb de unde avem tot timpul de invatat ceva nou.

Voi ati testat produsele celor de la Rosebeauty, ce parerea aveti, cum vi se par, va atrag?

Cu drag,
Nicola

4 comentarii:

  1. Hihi, Nicoleta nici nu am stiut ca ai blog :)
    Te adaug in blogroll... :P
    Ma bucur nespus ca iti place gloss-ul, sa il folosesti cu placere si sper sa mai participi si la restul de giveaway-uri pe care le pregatesc luna aceasta.

    Iti multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase pe care le-ai pus in aceasta postare.
    Te pup, o seara minunata iti doresc! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc si eu pentru tot!
      Sunt si eu la inceput, mai am multe de invatat :D
      Cu siguranta voi reveni la tine pe blog,
      pupici, o seara frumoasa si tie! :*

      Ștergere
  2. Imi place nunanta. Sa-l folosesti cu placere! Eu prefer mai mult glossurile decat rujurile si ma tenteaza sa incerc acest gloss pentru ca spunei ca nu e lipicios. Majoritatea sunt foarte lipicioase: ai senzatia ca te-ai dat cu sirop de zahar pe buze :) Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  3. seamana cu cel de la L Oreal..e foarte bun :)

    RăspundețiȘtergere