vineri, 2 ianuarie 2015

Review Anian: Sampon cu Keratina si Ulei de Argan

Buna,
Astazi am sa va vorbesc despre samponul de la Anian, cel cu keratina si ulei de argan. Sa vedem ce zic producatorii despre acest produs:

''Noua linie de ingrijire Anian hranitoare, reparatoare si anti-incretire, imbogatita cu keratina reparatoare si uleiuri hranitoare de argan, shea si jojoba care imbunatatesc textura parului si ii da un plus de stralucire. Tratamentul acopera toate aspectele legate de ingrijirea parului.
Mod de utilizare: Se maseaza pe parul umed apoi limpeziti cu apa din abundenta. 
Gramaj:400 ml, Pret: 40 lei''


Parerea mea:
Dupa un timp lung de folosire am ajuns la concluzia ca acest sampon este minunat, m-a atras de la bun inceput de cand am citit lista cu ingrediente: keratina, ulei de argan, shea si jojoba, suna delicios, deja imi imaginam un par lucios, matasos si vizibil mai sanatos. Asa a si fost, dupa o luna de folosire pot spune ca il ador, parul meu este moale, disciplinat, lucios si foarte usor de aranjat, in contextul in care a suferit 2 decolorari si arata destul de tern si lipsit de viata.
Are o textura cremoasa, face multa spuma asa cum imi place, mirosul e divin si persistent, la fel ca la un produs profesional, numai cand mergeam la cofor sa ma spal mai simteam acest parfum persistent si foarte placut.
Ma simt rasfatata cu acest sampon 3D, prin amestecul de uleiuri ce il contine parul devine  pufos in foarte scurt timp de la folosire, il repara si il face de invidiat.
Nu stiu daca are si acesta functie dar de cand il folosesc nu  imi mai cade parul asa de mult, curata delicat si foarte bine lasandu-l matasos.
In incheiere nu pot sa spun decat ca ii acord nota 10 si ca il voi mai achizitiona cu siguranta, parul meu il cere!! :)
Pentru persoanele interesate de acest produs si nu numai puteti intra aici si sa-l achizitionati.
Multumesc http://www.triodeluxe.ro/ pentru produsele minunate cu care ma incantati de fiecare data.
Va doresc un an nou plin de realizari, bucurii si sanatate!
Nicola



3 comentarii:

  1. Am incercat acest produs si mi-a placut. Probabil efectele benefice sunt datorate keratinei si uleiului de Argan, ale caror proprietati de intinerire si mentinere sunt bine cunoscute. Recomand acest sampon !

    RăspundețiȘtergere
  2. Avem o vechime de 10 ani in comercializarea catre public a produselor naturiste.
    Puteti gasi la noi: suplimente alimentare, siropuri, ceaiuri, produse apicole, de aromaterapie, cosmetice bio, alimente bio, parafarmaceutice, de la cei mai importanti producatori.
    Scopul nostru este de a va oferi o paleta cat mai larga de produse naturiste care pot fi utilizate de catre toate categoriile de varsta si pentru toate afectiunile.
    Continuitatea noastra pe piata naturiste aduce cu ea o experienta bogata in sprijinul bunei dumneavoastra sanatati.
    Ceea ce mancam in zilele noastre nu ne mai asigura tot necesarul de nutrienti imdispensabili activitatii excelente a organismului.
    Prin intermediul acestor suplimente, scopul nostru este sa va oferim o suplimentare a necesitatilor corpului dumneavoastra pentru a opera la parametri de eficienta.
    Produsele oferite de industria farma si industria de cosmetice sunt realizate in intregime in mod sintetic ceea ce cauzeaza probleme secundare diverse, unele din ele cat se poate de riscante.
    Intrebuintarea produselor obtinute din ingrediente naturiste nu determina manifestarea efectelor secundare.
    Am incercat sa fim cat mai deschisi fata de clientii nostri, oferindu-va consultanta de specialitate pentru realizarea unor retete personalizate in functie de problemele dumneavoastra de sanatate.
    Incercam sa ne fidelizam clientii prin oferte si reduceri.
    Ineditul ofertei noastre consta in asocierea produselor in pachete tematice pe afectiuni si la preturi promotionale.
    Gandirea noastra este ca toti oamenii pot fi sanatosi respectand legile nutritiei holistice, ale remediilor naturale, unei vieti active si gandirii pozitive.
    Motto-ul dupa care ne conducem este: "MEDICUL TRATEAZA INSA NATURA VINDECA".
    Prin paginile de blog din cadrul magazinului nostru electronic va oferim sfaturi de interes pentru bunul mers al sanatatii dumneavoastra.
    Va invitam sa ne contactati la telefon sau pe emailul magazinului pentru orice sfat ori recomandare.

    RăspundețiȘtergere