sâmbătă, 21 aprilie 2012

Lady's

Ce mi-am cumparat de la Lady's!!

De cateva luni sunt fan fidel Lady's, nu trece luna bine si trebuie sa-mi comand cate ceva, sunt fan al lacurilor de unghii si a rujurilor, sunt minunate si accesibile la pret.
Au produse destul de bune, am incercat rujurile, lacurile, creioanele de ochi si buze, sarea de baie si...cam atat, sunt destul de multumita de ele, plus ca au discounturi foarte mari, deci...o ''afacere'' profitabila
Tura acesta mi-am luat



Si acum o mica prezentare de la stanga spre dreapta:
*Lac de unghii Isabelle Dupont de culoare neagra, are o textura destul de lichida si e nevoie de 2-3 straturi pentru a face culoarea intensa si mata pe unghie.
*Setul de manichiura frantuzeasca pe care il ador :), are 3 sticlute =lac colorat+lac alb+lac transparent si benzi adezive, culorile sunt laptoase si minunate
*Ruj Isabelle Dupont pe care il adorrrr, are o culoare demetiala, un rosu aprins si este atat de intens!
* Doua lacuri de unghii Catherine Arley unul de culoare verde neon, inca nu l-am testat, l-am luat pentru la vara,  si unul de culoare visinie care este mai mult decat superb, voi posta la sfarsitul articolului un mic review :)
* Inca un lac de unghii de la Isabelle Dupont ( cam multe, nu?) in nunata Persian Red
* Doua creioane dermatograf unul verde de la Elite si unul albastru de la Isabelle Dupont, sunt bune, se intind bine iar culorile sunt intense


Astazi am testat lacul cel visiniu, mi-a placut foarte mult, a fost nevoie sa aplic 2 straturi pentru a obtine culoarea dorita, imi place ca are un luciu minunat si se intinde foarte bine.
Am profitat de vremea frumoasa de afara si am facut cateva poze in gradina cu flori :)





Ador produsele Lady's iar cat de curand voi mai face o comanda :)
Daca sunteti interesate sa va achizitionati produse Lady's o puteti face chiar aici 
Va faceti cont si va comandati produsele preferate cu reducere!
Daca va doriti noul catalog il puteti comanda gratuit din contul personal si il primiti acasa prin posta, sau comandati produse de minim 50 lei si il primiti gratuit in colet in maxim 2 zile lucratoare! In plus iti ofera livrare gratuita!

Voi ati testat produse Lady's?
Cum vi se par?

Cu drag,
Nicola


4 comentarii:

  1. Si eu am catave lacuri de unghii si chiar imi plac, le-am folosit destul de des.

    Tu ai niste unghii superbe, sunt naturale?

    RăspundețiȘtergere
  2. Lacurile sunt incredibile! La ce preturi mici au, nu stiu ce am putea sa ne dorim mai mult.Cu un lac Naty,care dealtfel este cel mai ieftin,am ajuns la 5 zile de manichura perfecta,fara sa o menajez absolut deloc! O sare de baie cu aroma de liliac am folosit si eu.nu stiu cat a fost de utila,dar mirosul era divin!

    RăspundețiȘtergere