luni, 16 iulie 2012

Comanda Lady's

Astazi sunt harnica, m-am pus pe scris serios, trebuie sa recuperez pentru ca am ramas in urma iar pe 21 iulie voi intra in concediu si iar voi lipsi cel putin 2 saptamani.
Vreau  sa va vorbesc despre ce mi-am comandat de la Lady's zilele trecute:




Voi incepe cu uleiul de plaja care imi place foarte mult cum miroase, l-am testat ieri la plaja, este bunicel, hidrateaza.

Foarte dezamagita de rimelul ultramarin, mirosea dubios si era foarte uscat in tub asa ca n-am avut alta solutie si l-am aruncat.

Sapunul cu burete si lacramioare, il ador, imi lasa pielea catifelata si parfumata!

Anticearcanul este deasemenea foarte bun, imi estompeaza cercanele si da luminozitate ochiului.

Capitolul mult preferat, ojele:

Un lila de la Brooklin  care imi place extraordinar de mult, am sa fac un review separat cu ea cand voi avea timp :D

Doua mini oje de la Impala, una galbena care nu mi-a placut, am dat 2 straturi si abia se cunoaste pe unghie, foarte slab pigmentata plus ca este deja groasa, se intinde greu pe unghie, extrem de ciudata :( , iar cea de-a doua are cu totul o alta textura, destul de pigmentata, din doua straturi am reusit sa fac o manichiura frumoasa, lucioasa intr-o culoare minunata, nu stiu exact cum sa va spun ca e, un roz-mov, poate ma ajutati voi cu o idee, cu acesta oja am sa va las si cateva poze ca sa vedeti cat e de frumoasa, imi pare rau ca nu am facut poze si cu cea galbena ca sa vedeti diferenta, culoarea este superba in sticla insa calitatea lasa de dorit.







Cum vi se pare oja, nu-i asa ca are o nuanta tare draguta?
Voi ce produse Lady's ati mai testat si cum vi s-au parut?

Pupici,
Nicola

4 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. eu am folosit eyeliner carioca,luciu de buze vinil,lac de unghii id si catherine arley si brooklyn rimel Thick&Long&CurlyLashes ,si de toate am fost multumita

      Ștergere
  2. Buna!Ai un tag a mine pe blog http://kaiyoaino.blogspot.ro/2012/09/tag-primulprima.html

    RăspundețiȘtergere
  3. am folosit si eu cateva produse lady's.... o trusa de machiaj si un rimel.... fardurile depleoape erau foarte slab pigmentate.. trebuia sa insist foarte foarte mult ca sa se vada culoarea pe pleoapa... dar rimelul a fost bunicel.. :D

    te astept si la mine... te-am adaugat si in blogroll

    te pup!

    RăspundețiȘtergere