luni, 9 iulie 2012

Review: Keratina Lichida Anian

Buna,

Va vorbeam in urma cu cateva review-uri despre produsele primite spre testare de la http://www.triodeluxe.ro/, data trecuta v-am vorbit despre minunatul Gel de dus Silk Proteins iar astazi va voi vorbi despre Keratina Lichida







Ce spune producatorul:



Conţine ingrediente identice cu cele din structura firului de păr, care acţionează cu o intensitate cu atât mai mare cu cât părul este mai deteriorat.

Previne si combate caderea parului:
• Reface parul deteriorat
• Previne si combate matreata

Este o soluţie complexă de tratament şi ingrijire cu efect garantat dacă se aplică periodic şi în mod corect.
Acţiunea Keratinei Lichide ANIAN revitalizează strălucirea mătăsoasă, naturală a părului, revigorându-l şi dându-i volum, astfel încât să arate radios şi sănătos.

Instrucţiuni de folosire:
 Uscaţi părul cu prosopul după ce a fost spălat şi dat cu balsam. Aplicaţi ANIAN Keratină Lichidă, apoi masaţi uşor şi pieptănaţi.

IMPORTANT: Uscaţi uşor cu uscătorul de păr căldura fiind necesară pentru fixarea ingredientelor active pe păr. Coafaţi ca de obicei.

Termen de valabilitate: 12 luni de la deschidere.
Cantitate: 250 ml.

Ingrediente:

 


Ce spun eu despre acest produs:

Recipientul este minunat, transparent sa pot vedea cand e pe sfarsite produsul si cu un sistem de inchidere/deschidere minunat.

Pulverizarea este foarte fina, un lucru foarte bun, asa il pot da uniform pe par, se consuma foarte greu ( 3-4 pulverizari sunt suficiente pentru o singura folosire) , deci dintr-un tub de 250 ml voi avea destul de mult timp.

Culoarea este galben inchis asa cum puteti vedea in poza, mirosul este fin, subtil si delicat!

Cum il folosesc: dupa ce ma spal pe cap cu sampon, aplic balsamul, calatesc, sterg parul bine ca sa inlatur surplusul de apa, si cand e bine sters aplic keratina lichida , masez si pieptan parul apoi il usuc cu uscatorul de par pentru a se fixarea ingredientelor.

Rezultatul m-a uimit de la primele aplicari, parul ramane stralucitor, cu mai mult volum ( chiar duceam lipsa de asa ceva) si vizibil mai sanatos.

Nu incarca si nu ingrasa parul, il revitalizeaza si combate matreata.

Lasa un par sanatos, plin de viata si stralucire, un par de invidiat!!!

Deci, ador acest produs si cu siguranta il voi mai achizitiona.

Raportul calitate/pret mi se pare foarte bun! 
Nota mea pentru acest produs este 10+.

Pentru cei interesati de acest produs il pot achizitiona de pe http://www.triodeluxe.ro la pretul de 40 lei, cu siguranta nu veti regreta!

Voi ati testat keratina lichida, ce pareri aveti, o recomandati?

Pupici,
Nicola

 

2 comentarii:

  1. Si pe mine ma tenta, dar de cand o bloggerita a spus ca i-a distrus si uscat parul, nu mai stiu ce sa fac...

    RăspundețiȘtergere
  2. Din ceea ce am folosit de la Triodeluxe, am o parere buna despre produsele lor. Momentan, pentru par folosesc alte tratamente destinate parului vopsit.

    RăspundețiȘtergere