vineri, 18 ianuarie 2013

Mai urat de atat nu se putea!!

Buna, dragelor!

Am revenit cu o noua manichiura unde chiar am nevoie de parerea voastra mai mult ca oricand!
Dupa parerea mea e un mare dezastru :))
Am vrut sa fac o manichiura care sa aiba la baza culoarea alba, apoi in partea de sus sa pun sclipici rosu si auriu, am inceput cu un lac care avea in el sclipici rosu, cand l-am aplicat..surpriza!!  s-a facut oja portocalie, am pus sclipici rosu si auriu praf in speranta ca se va schimba culoarea dar de unde, arata tare uratel, parca prea de pitzi erau :)) asa ca am aplicat pe toata unghia, asa cel putin nu se mai vedeau diferentele mari intre culori, insa tot nu-mi place ce a iesit, am vrut sa va arat si voua catastrofa mea, imediat dupa ce public postarea le sterg, asa se intampla cand ma apuc tarziu in noapte de facut unghiile, dispare inspiratie, intervine oboseala si uite ce circ iese :)))






Ce spuneti de ''opera mea de arta'' ?
Pupici :*

4 comentarii:

  1. Mie personal imi place,nu este o culoare urata,a prins uniform,nu se vede ca si cum ar fi decolorat sau alte minuni!In schimb mi se pare cam mult sclipirici pe anumite unghii(sper sa nu te superi pe mine)Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am de ce sa ma supar, de aceea am si postat ca sa va dati cu parerea la dezastrul meu, ms pt comentariu :*

      Ștergere
  2. I-am facut si eu ceva de genul asta surioarei mele, am aplicat mai intai un lac tangerine, am pulverizat glitter-ul cu pensula ca sa para degrade, iar la varfuri am pus cate un rand de paiete hexagon. E dragut, dar cum a spus si Madalina, in unele locuri s-a strans prea mult glitter :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ideea era buna, modelul dragut insa nu mi-a iesit asa cum mi-am propus, de aceea e mai mult glitter in unele parti in special in partea de sus, pt ca initial doar acolo imi propusesem sa pun, apoi nu mi-a placut si am dat si in partea de jos si uite asa s-a produs dezastrul :))
      te pup si-ti multumesc pt comentariu

      Ștergere