luni, 7 aprilie 2014

Manichiura cu gel lac Cupio One Step

Cupio One Step!

V-a fost dor de o manichiura?
De data aceasta am revenit cu un nou trend, manichiura cu oja permanenta One Step de la http://cupio.ro/.
Sunt tare incantata de aceasta achizitie, practic imita oja clasica dar are o rezistenta de pana la 3-4 saptamani pe unghii si se usuca in lampa.
Am tinut aceasta manichiura timp de 2 saptamani si jumatate, era exact ca in prima zi insa ma saturasem de acelasi model si trebuia sa-mi tai unghiile si cuticulele pentru ca erau destul de mari.
Se curata foarte usor, ori cu solutia speciala pentru oje semipermanente ori cu acetona, se pune pe discheta, apoi se imbraca degetul in folie de aluminiu, se tine cca 15-20 min pana se inmoie oja  apoi se indeparteaza cu un cutitas de manichiura.
Mai simplu de atat nici ca nu se putea!!
Eu am ales culoarea rosie, un rosu minunat, intens care are un luciu superb.
Va las cu cateva pozici:





Ce spuneti, cum vi se pare?
Voi ati testat-o, ce parerea v-a lasat?

Pupicei :*

4 comentarii:

  1. Nicolaaa, vreau sa vb cu tinee! Ai lipit floricelele? Vreau si eu o astfel de oja, nu imi place ce am eu acasa :(. Poti sa imi scrie pe mail? oprea.catalina@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ti-am scris pe mail, scuze pt raspunsul intarziat! Pupici

      Ștergere
  2. Incearca gel lac pentru unghii false usor de aplicat, cu luciu puternic este solutia ideala pentru unghii frumoase si rezistente. Va recomand sa il incercati, se poate cumpara online seturi pentru incepatori cu gel lac, set cu gel lac pentru avansati, set gel lac pentru manichiura frantuzeasca. Toate le gasiti pe www.unghii-false.ro

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna. Folosesc si eu lac One step. Sunt multumita de tot, mai putin cum se indeparteaza. Folosesc solutie speciala de la Cupio si dupa 15 min se inmoaie foarte putin, doar pe margini, in rest tre sa rod puternic cu cutitul. Puteti va rog sa imi ziceti ce solutii folositi voi?

    RăspundețiȘtergere