vineri, 4 iulie 2014

Ce invitatii de nunta alegem?

Buna, dragelor!

Astazi am sa va vorbesc despre invitatiile de nunta.
Nu stii inca ce invitatie de nunta sa alegi? Oscilezi intre invitatii simple sau elaborate, intre invitatii moderne sau clasice? Spune-ti povestea de dragoste cu aceste invitatii superbe prezentate de mine in acest articol.
Poate printre voi sunt persoane care se marita de curand si sunt in cautarea unor invitatii iar eu ma ofer sa vin in ajutorul vostru.
Am gasit un site cu invitatii minunate, imi plac tare mult, si anume Deluxe Cards.
De pe acest site ma atrag in mod special doua invitatii si anume:


Insa nici cele de pe http://www.invitatie.ro/ nu ma lasa rece:


Primele doua de la Deluxe Cards  sunt mai colorate, mai sofisticate, au ceva aparte care te atrag de la prima vizualizare, celelalte doua sunt simple si elegante, de bun gust.
Consider ca stilul invitatiilor trebuie sa fie unul personal indiferent daca alegi modele simple sau eleborate , iti alegi un model apoi iti pui amprenta pe el, il personalizezi un pic, cu un text simplu dar la obiect.
Consider ca alegand unul din primele doua exemple de invitatii iti vei incanta si starni oaspetii intr-un mod placut, ele aducand o pata de culoare, stil si un design unic, foarte atractiv olfactiv.
Alegand unul din urmatoarele 2 modele vei surprinde prin simplitate si eleganta, finetea lor va atrage multe zambete, simple dar de mare efect.
Totusi trebuie tinut cont atunci cand alegem invitatiile de nunta si de oaspetii pe care ii avem, de varsta lor, clasa sociala si chiar mediul de provenienta, totodata de tema nuntii, aranjamentul si localul in care se va tine marele eveniment. Toate au o legatura, tinand cont de toate cu siguranta vom reusi sa luam decizia corecta.
Invitatia de nunta este primul element care anunta fericitul eveniment, asa ca alegand unul din superbele modele de mai sus care prin eleganta si gratia lor si a accesoriilor pe care vi le oferava asigura ca fiecare moment al nuntii dumneavoastra sa fie unul de neuitat
Deci voi ce alegeti: sofisticat si rafinat sau simplu si elegant?
Eu optez pentru prima varianta, aceasta ma reprezinta cel mai mult, s-ar potrivi manusa si cu siguranta invitatii le vor admira si vor fi incantati atunci cand le vor primi, imi place sa surprind in mod placut lumea, cum majoritatea merge pe simplu si elgant eu prefer sa ies un pic din tipar ;)

Sper ca acest articol v-a fost de folos si ati scapat de un stres in plus.

Va pupacesc,
Nicola

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu