miercuri, 2 mai 2012

Parfumuri si cosmetice

Buna, dragii mei!

Imi face placere sa va anunt ca din luna Mai voi incepe o colaborare cu ParfumeriaMea.ro, un site de parfumuri si cosmetice ,care imi va trimite periodic produse pe care sa le testez si despre care sa va povestesc cu detalii. Fiindca ma gandesc intotdeauna la cititorii mei, am obtinut special pentru voi un discount de 5% pentru orice comanda pe care voi o veti plasa pe ParfumeriaMea.ro, discount valabil in plus fata de celelalte discount-uri sau oferte speciale pe care le gasiti deja pe site, cum este de exemplu livrarea gratuita in toata tara pentru comenzile peste 300 Lei. 
Codul de discount este FOXXYNICO , cu litere mari, si il puteti introduce oricand cumparati de pe ParfumeriaMea.Ro, accesand "Cosul de cumparaturi" sau la final, cand accesati pagina de "Plasare Comanda". 
Site-ul are disponibile in permanenta cateva mii de parfumuri si de produse cosmetice, de la cele mai populare marci din ambele domenii. Toate comenzile sunt livrate prin Cargus in aproximativ 7 zile, prin plasarea comenzilor voastre la furnizorii si distribuitorii autorizati din Europa pentru marcile respective. 
Puteti comanda si fara sa va faceti cont, dar sigur va deveni magazinul vostru preferat asa ca va puteti crea contul de la bun inceput, mai ales ca puteti plati si cu carduri bancare, printr-un sistem securizat de plata implementat prin BCR si folosit si de RDS si de Enel.
Happy shopping!
In plus cei de la ParfumeriaMea.ro au un blog pe care il puteti vizita aici , unde puteti sa cititi  sfaturi utile legate de parfumuri si cosmetice, sfaturi foarte interesante!
Ii puteti gasi si pe Facebook , v-as fi recunoscatoare daca le-ati da un Like!

Am studiat destul de detaliat siteul lor si pot spune ca ma atrag o groaza de produse, imi fug ochii la multe parfumuri si cosmetice, cel mai mult ma atrage Amor Amor , pur si simplu il ador, l-am avut acum cativa ani insa s-a terminat, acum este pe locul 1 in lista de achizitii :)
Voi atasa mai jos poze cu cateva produse de pe site:








Pe voi ce va atrage cel mai mult de pe parfumuri si cosmetice ?

Astept comentarii vostre cu drag!
Pe curand,
Nicola

3 comentarii:

  1. http://parfumeriamea.ro/Hugo_Boss_Deep_Red_-_Eau_de_parfum__For_Women__90ml_21001?filter_name=deep%20red :X:X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  2. http://parfumeriamea.ro/Moschino_I_Love_Love_-_Eau_de_toilette__For_Women__50ml_29961 preferatul meu!!!

    RăspundețiȘtergere