joi, 27 noiembrie 2014

Goclever are cele mai tari tablete!!

Salutare,

De mai bine de 7 ani, Goclever  a furnizat solutii in domeniul produselor electronice de larg consum si a oferit cel mai bun raport calitate-pret. Se concetreaza pe clientii care cauta echipamente avansate tehnologic, adaptate cerintelor Europene. Strategia lor este sa ofere echipamente electronice inovative si usor de utilizat ce indeplinesc cerintele clientilor la cele mai bune preturi, mentinand in acelasi timp fiabilitatea ridicata a produselor si gradul de satisfactie al clientilor. Strategia lor a fost apreciata de milioane de clienti in peste 20 de tari. Incorporeaza ce este mai bun din stilul de viata Asiatic si cel European, profitand de sinergia creata.
Iar eu am descoperit la ei cea mai tare tableta din punctul meu de vedere  si anume INSIGNIA 1010.

INSIGNIA 1010 Business este o tableta multimedia de inalta calitate, care inlocuieste cu succes functionalitatile unui laptop traditional. Aceasta tableta a fost creata pentru utilizatorii care apreciaza cu adevarat mobilitatea, independenta si confortul in utilizare. Dispozitivul este rapid, puternic si multifunctional. INSIGNIA 1010 este primul echipament din oferta GOCLEVER cu Microsoft ® Windows ™ 8.1 si pachet complet MS Office 2013 preinstalate. Utilizarea acestui sistem renumit permite o noua dimensiune de performanta si ofera o experienta complet noua. Tableta este perfecta pentru jocuri si divertismentul de zi cu zi, precum si pentru munca si invatare.



De cum am vazut-o a fost dragoste la prima vedere, este ideala pentru activatile de zi cu zi, asa nu as mai fi nevoita sa car laptopul cel greu dupa mine.
Design-ul Goclever Insignia 1010 Business mi-a  atras atentia din start, este unul sofisticat,  materialele folosite fiind de foarte buna calitate. Tableta Insignia 1010 Business ofera o carcasa imbracata in plastic cauciucat care arata foarte chic si banuiesc sa si la atingere este super , are un aspect unic si atragator!
Ma atarge display-ul  de 10,1 inch IPS cu rezolutie de 1280 x 800, ce ofera luminozitate si contrast foarte bune, pe rama de sus se afla camera web de 2MP si un led ce indica operarea camerei si pornirea tabletei, dupa caz, iar pe rama inferioara este logo-ul Windows, care nu are doar functie estetica, ci este si functional. Logo-ul lucreaza ca tasta capacitiva utila pentru comutarea intre modul Modern UI si Desktop sau, pur si simplu, pentru iesirea dintr-o aplicatie.
Pe latura stanga se afla toate solutiile de conectivitate:  mufa de incarcare (proprietara - jack mic rotund, microfonul, mufa micro USB, slotul pentru carduri micro SD, portul HDMI, jack-ul audio standard de 3,5 mm.
De asemenea, pe latura stanga in partea superioara gasim si butonul fizic de Power/Stand-by pentru tableta.
Latura superioara gazduieste doar butoanele fizice de volum (in extremitatea stanga a ramei).
Pe spatele tabletei gasim, in partea superioara, camera foto de 2MP, iar in jutatatea stanga doua grile care ascund difuzoarele micului hibrid. 
Baza tabletei Insignia 1010 Business gazduieste un port magnetic cu 5 pini care conecteaza tableta la tastatura cu care vine la pachet.e ma face si mai mult sa o achizitionez este sunetul redat de cele doua mici difuzoare care este foarte puternic si clar.
Specificatii complete Goclever Insignia 1010 Business:
  • Display - 10.1 inch; 1280x800 pixeli; IPS LCD; aspect 16:10; capacitiv multi-touch in 10 puncte
  • Procesor - Intel ATOM Z3740D quad-core la 1.33GHz
  • Procesor grafic - Intel HD Graphics (Gen7)
  • RAM - 2GB DDR3
  • Memorie interna - 32GB eMMC flash
  • Sistem de operare - Windows 8.1; Windows marketplace; aplicatii preinstalate - Skype, Office, Windows Media Player
  • Retele - WI-FI - 802.11 b/g/n 2,4GHz; 3G prin dongle 3G; Bluetooth V4.0
  • Conectori - microSD HC/XC pana la 64GB; microUSB OTG 2.0; miniHDMI; mufa alimentare DC 9V2A; jack audio/microfon - standard 3.5mm
  • Camera foto - frontala 2.0 MP; Spate - 2.0 MP
  • Functii suplimentare - G sensor
  • Formate suportate: AUDIO - MP3, WAV, OGG, FLAC, APE, AAC / VIDEO - AVI, 3GP, MP4, RM, RMVB, FLV, MKV, MOV, VOB, DAT, WMV
  • Baterie - 8000 mAh - timp de utilizare de pana la 6 ore pe internet
  • Dimensiuni - 258 x 172.6 x 10.5 mm
  • Greutate - 924g
  • Culoare - Negru
  • Continut cutie - Tastatura, incarcator de casa, cablu OTG

Tableta INSIGNIA 1010 este rafinata pana la cele mai mici detalii, este incredibil de gratioasa, eleganta si moderna. Creata pentru a se potrivi stilului meu de viata, citindu-i toate caracteristicile si detalii ma face sa o doresc si mai mult si sper ca in viitorul apropiat sa fie a mea :)

Voi ce preferati de la Goclever?
Nicola



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu