luni, 1 decembrie 2014

Cadourile corporate de Craciun din magazinul online Karin Gifts.

Salutare,


Vin sarbatorile de iarna si acesta este un motiv de bucurie pentru multi oameni, iar pentru cei mai putini bucurosi putem face noi ca patroni un gest minunat, aducandu-le un zambet pe chip.

Faceti un Craciun un pic mai condimentat si special pentru angajatii sau colaboratorii dvs cu Karin Gifts, alegand din nemumaratele cadouri corporate ce se afla la ei in magzinul online.
Daruiti bucurie si speranta! Daruiti cadouri de craciun !
Asteptam cu nerabdare sa petrecem timp cu familiile noastre, sa ne bucuram de masa de Craciun impreuna cu cei dragi, sa despachetam cadourile care ne asteapta la poalele bradului si sa depanam amintiri, acesta este un moment special sa fiti remarcati ca niste patroni sau colaboratori deosebiti, e timpul sa va remarcati prin unicitate daruind un cadou simplu dar in acelasi timp si sofisticat, care sa fie remarcat de fiecare membru al familiei atunci cand il va pune sub brad si-l vor savura impreuna.
Puteti alege din minunatele cosulete  decorate si ambalate manual, ce contin diferite produse dedicate sarbatorilor de iarna, cozonac, fursecuri si ciocolata, toate acompaniate de un vin  intens si savuros, gata de a fi oferit cu ocazia sarbatorilor de iarna.
Sunt atatea modele incat le puteti alege pe gustul fiecarui angajat, cu vin, rosu sau alb, diferite dulciuri , altele cu cozonac, altele cu panettone, unele ba chiar cu sampanie, le poti gasi si pe culori, in diferite combinatii minunate si super delicioase.


Dacă ideile nu sunt chiar pe placul tau, se poate discuta cu ei si personaliza asa cum iti doresti. Deci exista intelegere şi profesionalism si se poate livra oriunde in tara, si in timp foarte scurt.
Unul din cele mai semnificative si mai frumoase gesturi prilejuite de Craciun este obiceiul daruirii cadourilor, asa ca oferind un un superb cos cu siguranta nu veti da gres, nu cred ca exista cineva care sa nu aprecieze un asa cadou rafinat.
In mod cert nu toata lumea e experta atunci cand vine vorba de stil, insa daca vrei sa nu iti strici Sarbatorile si parerile angajatilor fata de tine, ar fi bine sa urmezi sfaturile mele in ceea ce priveste alegerea cadourilor, sunt la moda si foarte apreciate cosurile cu bunatati, sunt ferm convinsa ca se vor bucura si vor aprecia gestul mai ceva ca un copil.

Acestea fiind spuse va las sa va uitati pe site si sa va alegeti cosuletele, si nu uittai ca atunci cand trebuie sa oferiri un cadou sa reveniti si sa luati cu incredere ceva de la ei, sigur nu veti da gres!

Va pupacesc,
Nicola


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu