duminică, 26 octombrie 2014

De ce folosesc produse cosmetice bio si de ce le recomand cititorilor mei

Buna dragelor,

Astazi am sa va vorbesc despre cosmetice bio, de ce le folosesc si de ce vi le recomand, sunt cosmetice pe care eu le ador si le folosesc zi de zi.
Recunosc ca am fost putin sceptica la inceput, relatia mea cu bio-cosmetics.ro a inceput acum 3 ani de zile, pur si simplu dintr-o intamplare, aveam probleme cu tenul si cu pielea in general, avand o piele sensibila doctorul dermatolog mi-a recomandat sa trec pe bio, deoarece cosmeticele bio nu irita, nu usuca si nu dauneaza pielii.
Cateva zile la rand am fost intr-o mare cautare de site-uri bio, atat pentru produse corporale cat si pentru machiaj bio, pentru ca orice rimel, fard, fond de ten ma irita ingrozitor si imi provoca mancarimi, erau foarte multe, toate aveau o descriere atat de frumoasa incat nu stiam ce sa aleg, pana cand intr-o zi cand am primit un e-mail cum ca am castigat un voucher de 100 lei pe bio-cosmetics.ro, spre rusinea mea nu mai tin minte exact la ce concurs, au trecut aproximativ 3 ani de atunci :D
Tare bucuroasa am fost, era exact ce-mi trebuia, bio si numai bio!!
Am intrat repede pe site sa vad ce produse au, am fost surprins placuta cand am vazut ca au ulei de argan, ulei de cocos, unt de shea, sampoane bio, piatra de alaun si chiar produse ce contin acid hialuronic. O gama diversificata de produse bio, am avut ce sa-mi aleg pentru pielea mea sensibila.
Mai bucuroasa am fost cand am primit coletelul dar si mai bucuroasa am fost cand le-am testat si am vazut cat de bune sunt si ca intradevar fac minuni pentru piele.
Cosmeticele bio presupun un risc minim de alergii, datorita faptului ca nu contin proteine sintetice, nu contin conservanti chimici a caror actiune poate fi nociva, toate tratamentele naturale pot fi folosite pe termen lung, fara a exista riscul niciunui efect secundar.
Din ce in ce mai multi parinti aleg sa foloseasca produse de ingrijire bio pentru copii si bebelusii lor si acest lucru ma bucura enorm de mult, pielea lor este atat de sensibila, mult mai sensibila ca a unei persoane mature, ei mititei nu pot spune ce le prieste si ce nu, aceasta sarcina cazand de datoria parintilor, de aceea e bine sa prevenim reactiile alergice decat sa le tratam, un produs bio, care contine numai ingrediente naturale este de departe mult mai bland si mai bun pentru pielea unui copil si niciodata nu ii va putea provoca probleme de sanatate, deci, dragi mamici alegeti bio pentru puiul vostru!!
Cu mana pe inima va spun ca de atunci am ramas fan bio, de fiecare data cand am nevoie de produse apelez la ei, va recomand din suflet sa aveti si voi incredere si sa folositi bio, nu va mai agresati pielea zi de zi cu produse nocive din comert, aveti impresia ca fac bine, da....pe moment e ok dar in timp pielea voastra va avea de suferit, veti imbatrani prematur, asa cum oraganismul nostru prin interior are nevoie de apa, fructe, legume...etc adica vitamine  si organismul pe exterior are nevoie de acelasi lucru, nu doar de pasii pe care trebuie sa-i urmam cu strictete, mai importante sunt produsele pe care le folosim in acesti pasi, pielea are nevoie de rasfat, pielea are nevoie de bio!
De cand folosesc cosmetice bio simt ca pielea mea a intinerit, e mai luminoasa, mai elastica, hidratata si cel mai importanta fara coji si iritatii ca atunci cand nu foloseam cosmetice bio, acelea imi agresau pielea, nu era zi sa nu-mi pun problema cum si cu ce imi acopar tenul atunci cand trebuia sa ies in lume, acum aceasta problema e de domeniul trecutului, uleiurile bio au avut grija ca tenul meu sa fie catifelat si mereu fresh.
Va recomand si produsele bio de machiaj, rimelul este minunat, cu el ochii nu ma mai ustura si nu se mai inrosesc datorita ingredientelor bio : aloe vera, ceara de albine, ulei de jojoba si vitamina E. Rujul este si el foarte bun, am scapat in sfarsit de stresul rujului care se strange sau se usuca pe buze, buzele raman moi, catifelate si fara sa le pateze . Va recomand si fondul de ten, este atat de bland pentru ten, nici nu-l simti pe ten, nu pateaza hainele, acopera uniform si nu da aspect de masca, nu irita si nu usuca tenul datorita uleiului de migdale si a untului de shea.
Cand vine vorba de cosmetice bio nu ma mai opresc din vorbit, am asa o mare satisfactie cand reusesc sa conving o persoana sa le foloseasca, ele reprezinta rasfatul meu zilnic, sanatatea pura si de ce nu tinerete vesnica.
Daca sunt persoane ce doresc mai multe detalii despre un anumit produs va rog sa nu ezitati sa ma intrebati, poate reusesc sa fac un review pentru fiecare, sunt destul de multicele insa cu mare drag doresc sa va ajut.
In incheiere vreau sa va dau o veste buna:
  “Bio-Cosmetics te va rasfata cu promotii si oferte de Black Friday. Pregateste-te pentru cumparaturi!” este o ocazie unica asa ca profitati de ea la maxim, daca tineti la voi si la sanatatea pielii voastre alegeti bio nu va mai intoxicati pielea. Natura este de partea ta!


Va multumesc ca m-ati citit, sper ca v-a fost de folos acest articol! Va astept la comentarii cu intrebari, nelamuriri si sa-mi impartasiti ce produse bio folositi si cum au fost.
Multumesc bio-cosmetics.ro ca existi in viata mea si ca ma faci sa am incredere in mine!
Pupici,
Nicola
Nicola

3 comentarii:

  1. miar place sa gasesc monstre asa mar ajuta sa mi fac o parere mai buna ,stind faptul ca produsele bio nu sunt ieftine nu as risca sa cumpar ceva ce nu am siguranta ca mi se potriveste in totalitate ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. din cate stiu au si mostre, eu am avut acum ceva vreme! rau nu au cum sa faca ca doar sunt naturale, dar cunosc sentimentul, asa eram si eu pana sa le incerc, apoi am fost super multumita. pupici

      Ștergere
  2. Cosmetice naturale pentru ten si corp doar online la MariSSa Collection

    RăspundețiȘtergere