duminică, 26 octombrie 2014

Produse de calitate de la Babytrend pentru puiul tau



Buna dragilor,

In acest articol am sa va vorbesc despre un site drag mie, si anume Babytrend.ro, ce putem cumpara de aici pentru puiutii nostri.

Iubesc site-urile si magazinele pentru bebelusi, cred ca orice mama are acelasi sentiment ca si mine, bucuria de a fi mama e ceva ce nu pot descrie in cateva cuvinte. Un sentiment divin, ceva magic, care-mi umple atat sufletul cat si ochii de fericire si bucurie, acelasi sentiment il ai si atunci cand ii cumperi un lucru, fie de la banalul sevetel umed pana la carucioare, patuturi de unde si vorba aceea : ,,bucuria vine din lucruri marunte".

Babytrend vine in ajutorul mamicilor si nu numai cu cele mai importante branduri din domeniul cresterii si ingrijirii copilului fiind importator si distribuitor al acestora.

Vorba celor de la babytrend: ''Alegerea unui pătuț, a unui cărucior sau a unui scaun auto pentru noul membru al familiei poate da bătăi de cap tinerilor părinți. '' de aceea ei ne pun la dispozitie pe site toate aceste produse unde cu doar un simplu click am scapat de orice stres, acela de a umbla din magazin in magazin, pierderea timpului si cautarea produsului care sa se incadreze in suma pe care o avem. Pe langa toate acestea din partea lor putem beneficia de consultanta gratuita si de o livrare rapida prin curier.

Ei...cum suna, super tentant! Pot spune ca mamicile din ziua de azi sunt foarte norocoase, acum ceva ani nu era tehnologia atat de avansata si in magazine nu existau prea multe modele, asa ca nu prea aveam ce alege, deci...eu zic sa profitam de aceasta ocazie, defapt dubla ocazie pentru ca ei ne pregatesc o surpriza , de Black Friday 2014, Babytrend ofera produse pentru copii cu reduceri impresionante, asa ca acum e momentul sa achizitionam!


Puteti achizitiona premergatoare, alegerea unui premergator sigur pentru copilul nostru este destul de dificila, premergatorul ofera posibilitatea celui mic de a se plimba peste tot prin casa si este de un mare folos si mamicii pentru ca il ajuta in primii lui pasi, este mai sigur si punandu-l in premergator poate face si ea treaba prin casa, nu ezitati sa alegeti un model de premergator care respecta normele de siguranta. Babytrend ne ofera o gama diversificata atat cat pentru fetite cat si pentru baietei:




Premergator cu 4 roti si protectie trepte, Deer

Caracteristici :
bullet Premergator recomandat copiilor intre 6 luni si 1 an (maxim 12 kg)
bullet Fabricat din material plastic netoxic si inofensiv
bullet Cu dispozitiv de limitare a vitezei de deplasare si opritor de siguranta la marginea scarii
bullet Reglabi 3 pozitii in inaltime
bullet Materialul textil este lavabil
bullet Are inclus un panou cu jucarii muzical ce functioneaza pe baterii AA 1.5V (acestea nu sunt incluse in pachet)
bullet Culorile pastelate ajuta la dezvoltarea abilitatilor tactile si vizuale ale bebelusului


Puteti alege si un patut bebe, confortabil recomandat inca de la nastere deoarece ii ofera copilului o pozitie confortabila si il ajuta sa respire usor chiar si atunci cand doarme pe burtica.

Alegerea unui patut nu e chiar asa de simpla, trebuie sa tinem cont de multe sfaturi: sa fie in primul rand confortabil si sigur pentru micut. Trebuie sa va asigurati ca patul este rezistent, stabil si ca va face fata greutatii copilasului, chiar si cand copilul devine mai mare. Salteaua perfecta trebuie sa fie ferma si sa se potriveasca perfect in patut, astfel nu o sa fie doar confortabil, dar si sigur. Deci...trebuie sa luam ceva de calitate iar investitia sa merite, iar daca sunteti in cautarea unui astfel de patut va recomand Patut Teddy Vaghe un model inovator si sigur pentru copil.





Descriere Patut:
bullet Patut Teddy din lemn, recomandat copiilor de la 0 luni pana la 3-4 ani
bullet Model inovator, avand pe laterala frontala, desen ursulet.
bullet Materialele folosite sunt de inalta calitate, in conformitate cu noile reglementari UE, si nu pun copilul in pericol.
bullet Deasemenea vopselele si lacurile folosite sunt pe baza de apa, dupa normele Europene.
bullet Montarea se face  rapid, cu ajutorul componentelor incluse, si a desenului din manualul
de utilizare.
bullet Marginile patului sunt rotunjite, evitand astfel posibilele accidentari.
bullet Gratarul solid pe care se pune salteaua este reglabil pe trei trepte de inaltime, in functie
de varsta copilului.
bullet Patul este prevazut cu doua bare detasabile, copilul avand posibilitatea sa iasa din pat, fara sa incerce sa sara peste.

Colindand pe acest site m-am simtit in lumea copiilor, atatea lucruri frumoase si de calitate, un intreg rai, am fost copil, voi fi mama si poate si bunica, nu ai cum sa nu ai o sensibilitate aparte atunci cand cumperi un patut, un carucior si multe alte necesare unui copil, trezesc in tine sentimente unice ce-ti umple sufletul de bucurie, de aceea de fiecare data cand sunt trista am grija sa cumpar ceva pentru copii, fie unei prietene, fie unei finute sau pur si simplu unui copil de la cresa sau al strazii, nu ezitati sa faceti fapte bune cu un suflet curat, intrati pe babytrend.ro si nu veti regreta, achizitionati lucruri de calitate pentru bugetul fiecaruia de la diferiti producatori. Abonati-va la  newsletter pentru a afla ofertele de Black Friday!.

Sper ca v-am trezit interesul de shopping!
Cu drag,
Nicola




2 comentarii: