duminică, 25 noiembrie 2012

Noi achizitii pentru unghiute

Buna,

In postarea de azi vreau sa va arat ce mi-am luat pentru unghiute, oje si accesorii.
Toate sunt minunate si mi le doream de ceva timp si iata ca au ajuns la mine!




4 oje din catalogul lady's, pe cea neagra o ador, este foarte buna si e nevoie doar de un strat pt a arata super si 3 oje , defapt lacuri cu sclipici :)




Un set de pensule, o margareta pentru exersat, 3 benzi decorative pentru unghii , niste fluturasi aurii si o roata cu strasuri colorate, toate le-am luat de pe blogul http://unghiipictate.blogspot.ro unde are numai produse minunate pentru a realiza unghiute de invidiat!


 


Diverse sticlute cu sclipici, stelute, bilute, paiete...etc pentru a da viata si culoare manichiurii, si acestea sunt luate tot de pe blogul http://unghiipictate.blogspot.ro, bilutele acelea mov sunt primite cadou pt faptul ca am comandat la ea :)

Daca doriti sa va comandati ceva sau sa vedeti intreaga lista cu minunatii dati click aici.

Ce parere aveti despre noile achizitii, ce va place cel mai mult?
Voi ce v-ati mai luat?
Pupici :*

2 comentarii:

  1. Eu abia astept sa faci noi model si sa vad ojele Impala!Nu am incercat nici un produs de la ei, asa ca ma mai uit pe net.:)
    TE-am pupat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ojele Impala sunt destul de bune, au o acoperire buna din 2 straturi si au si un luciu superb, am mai prezentat-o intr-o postare acum ceva timp http://foxxynico.blogspot.ro/2012/07/impala-de-la-ladys.html si aici http://foxxynico.blogspot.ro/2012/07/comanda-ladys.html
      Pupici :*

      Ștergere