marți, 5 iunie 2012

Campanie Ivatherm 2012

Buna, dragii mei!

Daca nu ati aflat deja Trender are o noua campanie de aceasta data cu minunatele produse Ivatherm, aceasta campanie este dedicata numai bloggeritelor!
Ce trebuie sa faceti? De urmat cativa pasi simpli:


Perioada campaniei: 5 iunie –  8 iulie 2012
Impreună cu 100 de trenderiţe bloggeriţe vom incerca produsele Ivatherm şi vom povesti despre câte lucruri putem împărţi cu femeile din viaţa noastră. 
Această campanie este dedicată trenderiţelor care îşi iubesc pielea, doresc o îngrijire de calitate şi doresc să împartă această experienţă cu femeile din viaţa lor, oricine ar fi ele.Ivatherm te invită într-o călătorie alături de o femeie dragă din viaţa ta. Poate fi mama, sora, prietena cea ma bună, bunica, verişoara. Poate fi orice femeie specială pentru tine, o femeie căreia doreşti să-i mulţumeşti pentru că face parte din viaţa ta. O femeie cu care împarţi şi zilele însorite, dar şi cele ploioase. Noi credem că o cremă devine un mic secret plin de dragoste din intimitatea femeilor care-şi împart viaţa între ele, înainte de a împărţi dragostea pentru o cremă.
 
 Pentru tine:
  • Un spray cu apă termală Herculane
  • Alte două produse Ivatherm, la alegere în funcţie de nevoile tenului tău
Pentru o femeie specială din viaţa ta (poate fi mama, sora, prietena, mătuşa, fiica etc):
  • Un spray cu apă termală Herculane
  • Alte două produse Ivatherm, la alegere în funcţie de nevoile tenului partenerei de campanie
Pre-Campania (perioada de înscriere a trenderiţelor) se desfăşoară între 4 iunie şi 8 iunie. Pe toată durata Pre-Campaniei, trenderiţele selectate pot primi un e-mail de invitaţie în campanie. După primirea invitaţiei, trenderiţele selectate trebuie să confirme participarea la campanie până în data de 10 iunie.  După această dată, trenderiţele vor aştepta să fie “echipate” cu Beauty Box-urile pentru campanie.
Ce trebuie să faci, între 5 iunie şi 8 iunie, ca să participi la campanie:
1. În primul rând trebuie să îţi faci cont pe www.trender.ro (asta dacă nu ai deja) 
2. Ca să ştim unde vom trimite pachetele, trebuie să completezi  Chestionarul de Date Personale (din secţiunea „Contul Meu”)
3. Ca să ştim ce produse Ivatherm vei încerca, trebuie să completezi Chestionarul de Pre-Campanie Ivatherm 2012 pe care îl găseşti tot în secţiunea „Contul Meu”
4. Stai cu ochii pe Inbox ca să vezi dacă ai primit emailul cu invitaţia la campanie 
!!! Contul trender şi completarea celor două chestionare (Date Personale şi Pre-Campanie Ivatherm) sunt obligatorii.  Chestionarele se găsesc accesând contul tău de pe trender.

De ce sa te alaturi comunităţii trender si să iei parte la campania de Word Of Mouth pentru Ivatherm?

  • Pentru că tu poţi fi una dintre primele 100 de trenderiţe care are ocazia să încerce şi să povestească despre produsele Ivatherm împreună cu o femeie dragă
  • Pentru că părerea ta contează şi va fi luată în considerare de Ivatherm 
  • Pentru că vei putea să influenţezi produsele pe care le testezi prin feedback-ul pe care ni-l oferi
  • Pentru că vei avea noi subiecte de conversaţie cu prietenii, cunoştinţele şi colegii tăi
  • Pentru că o campanie de Word Of Mouth marca trender este o activitate distractivă şi interactivă
  • Pentru că participarea este gratuită
Nu ai cont trender sau nu ai fost invitată în campanie?
Dacă nu ai încă un cont trender, fă-ţi unul repejor şi implică-te în comunitate până la apariţia unor campanii potrivite pentru tine. 
Până atunci, fie că eşti trender sau nu, poţi să ne urmăreşti şi să-ţi spui părerea pe blogul trender, pe blogul campaniilor pe care le desfăşurăm sau pe Facebook şi Twitter unde trenderiţa Cristiana te aşteapă la conversaţii interesante mereu.
Eu m-am inscris deja, suna destul de tentant!!
va doresc multa bafta!
Cu drag,
Nicola

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu