marți, 26 iunie 2012

Review - ANIAN Cremă de duş Silk Proteins

In primul rand vreau sa le multumesc celor de la http://www.triodeluxe.ro pentru minunatul produs care mi l-a dat spre testare, defapt sunt 2 produse si keratina lichida de care am sa va vorbesc dupa ce o voi testa de cateva ori!

Astazi va vorbesc despre ANIAN Cremă de duş Silk Proteins - pentru piele matasoasa!


Producatorul spune asa:
''  ANIAN Cremă de duş Silk Proteins, este un pas înainte în igiena şi îngrijirea zilnică a pielii. Formula sa elaborata si proteinele care ofera un aspect matasos, fara a usca pielea, va ofera tot ce aveti nevoie pentru ingrijirea pielii. Datorită excelentelor sale calităţi este ideal pentru îngrijirea naturală a pielii.''

Ingredientele sale sunt:



Iar acum urmeaza parerea mea:

Mirosul este demential, usor dulceag dar ramanand pe piele fresh, un lucru care imi place foarte mult, nu foarte persistent asa cum mirose atunci cand il scoti din tub!
Tubul este simplu, nimic iesit din comun, cam greoi deoarece are o cantitate destul de mare, mi-ar fi placut mai mult daca ar fi avut o pompita ca la sapunurile lichide, dar...e ok si asa.
Imi place ca are o consistenta destul de deasa, catifelata, facand destul de multa spuma  si super parfumata oferindu-mi un rasfat maxim!

Uitati si dovada:



Are o culoare rozalie, destul de placuta!
Ce mi-a placut foarte mult este faptul ca nu-mi usuca pielea si nu mi-o irita, avand o piele foarte sensibila si alergica multe produse nu-i priesc pielii , asa ca mereu am batai de cap in alegerea gelurilor de dus dar si a cremelor!
Imi place ca-i ofera  pielii hidratarea si rasfatul de care are nevoie, pielea ramanand parfumata ceva timp dupa dus, nu foarte mult insa e ok pentru un gel de dus.
Per total sunt foarte multumita de el si cu siguranta il voi mai achizitiona!

Daca sunteti interesati de el il puteti achizitiona de aici la pretul de 16 lei.
Are un gramaj de 750 ml.
Termen de valabilitate: 12 luni de la deschidere.
Destul de avantajos zic eu!

Voua cum vi se pare, l-ati testat?
Astept pareri.

Cu drag,
Nicola

2 comentarii:

  1. ...inca nu l-am testat , dar am auzit numai vorbe bune despre produsele Anian. La asa cantitate merita banii si daca tu il recomanzi sigur il voi incerca!

    RăspundețiȘtergere
  2. As vrea si eu sa-l testez, caci m-ati innebunit toate de cat l-ati laudat :). Sunt asa in deruta, ca am incercat atatea produse noi care-mi plac, ca nu mai stiu ce sa-mi iau...

    RăspundețiȘtergere