sâmbătă, 9 iunie 2012

Review Paleta de Rujuri Parisax

Bine v-am regasit, dragii mei!

Astazi vreau sa va vorbesc despre paleta mea de rujuri Parisax Professional pe care o ador, in primul rand pentru ca are nuante de rosu si in al doilea rand pentru ca sunt extraordinar de bune, sunt cremoase, pigmentate si arata minunat pe buze!



O am de mai bine de jumatate de am si o folosesc de fiecare data cand aleg sa port buzele rosii, ori folosesc direct culorile din paleta ori peste un alt ruj rosu ca sa-i dau luciu si intensitate.
Rezista destul de mult pe buze, nu se intinde si nici nu pateaza buzele, desi am folosit-o destul de mult aproape ca nici nu se cunoaste ca am luat din ea, este economa!


1 si 3 sunt mai lucioase si un pic mai transparente, eu le folosesc in locul glossului, celelalte 3 sunt pigmentate si au consistenta unui ruj normal.
Daca ma intrebati care este culoarea preferata va spun sincer ca toate imi plac insa daca ar fi sa aleg una aceasta ar fi 2, pentru ca este un rosu aprins si consider ca ma prinde foarte bine.
Este minunata si practica aceasta paleta, poti face diferite combinatii si nu mai e nevoie sa iei mai multe rujuri in geanta!

Voi o aveti, cum vi se pare?
Daca va intereseaza sa  achizitionati, o puteti face de aici
Cu drag,
Nicola

4 comentarii: